Blog | Naučite reiki | Javite se | Danijel Salijević - reiki majstor učitelj
Danijel Salijević - Reiki Dojo ® škola Reiki Reiki Dojo Logo

Što je reiki?

Vaša svjedočanstva

Hvala Danijele na nesebicnoj pomoci i hvala univezumu na divnoj energiji. Ja prispala i na kraju u zadnjem minutu me probudi jak trzaj.osjetila...

by Danijel Salijević  /  11.04, 2012  /  Pregledano 2028 puta

Klikni srce za lajk    6  /  0

Reiki je tehnika koja koristi univerzalnu, sve prisutnu životnu energiju (rei-ki) koja svojim iscjeljujućim djelovanjem pospješuje brži oporavak kod bolesti, uklanja stres i napetost, dubinski opušta te vraća psihički i emocionalni mir i sklad  u samog primatelja. 

Posebno je pogodna tehnika u trenutcima potrebe za  osobnim promjenama ili osobnim razvojem. Vrlo je blaga i ne iziskuje osobna odricanja, pripadnost nekome ili nečemu ili vjerovanja u uspjeh tretmana. Zbog toga izuzetno uspješno djeluje i kod tretiranja bilja i životinja, energiziranju jela i pića, životnog prostora itd.

Isto tako, reiki je idealna tehnika preventivnog djelovanja koja ne iziskuje ništa osim vlastitih ruku i desetak minuta vašeg vremena kako biste odradili reiki tretman.

Reiki je također vještina koju može naučiti svatko kroz reiki tečaj bez obzira na godine. Nije ekskluzivna i nije predodređena za “izabrane “ pojedince.

Za naučiti, potrebno je završiti kratki ( jednodnevni ) tečaj kod kvalificiranog reiki majstor učitelja


Klikni srce za lajk    6  /  0


Prijavi se za kometare ili sadržaj

Nemaš račun? Registriraj se